ИКТ Училище

FIRST® LEGO® League

Подкрепа

В духа на отборната игра и желанието да предоставим възможност на още повече деца да вземат участие в състезанието ние непрекъснато търсим организации и личности, които да подкрепят състезанието. Искаме да променим образованието на учениците към по-добро и се надяваме да намерим Вашата подкрепа.

Подкрепяща организация

Ще сме благодарни на подкрепата на всяка една социално отговорна организация, която да предоставите възможност на членовете на екипа си да участва в подготовката за състезанието и да бъдат ментори на отбори (да ръководят отбори). Това ще ви даде възможност да популяризирате вижданията си за образованието и промените, които искаме да видим там.

Подкрепяща личност

Вашата подкрепа като личност може да бъде решаваща за добрата организация на състезанието и неговото провеждане. Като ментор на отбор Вие ще имате възможност да ръководите ученици на възраст между 10-16 години и да им съдействате да получат знания от света на информационните технологии. Едно от най-важните неща на състезанието е, че то е между учениците, а не между менторите. Може да нямате никакъв опит в техническите науки, но да умеете да организирате, мотивирате и ръководите учениците. Това са едни от най-добрите ментори.

Направете дарение

Даренията могат да бъдат направени, използвайки кредитна карта, ePay или банков превод. Свържете се с нас след или преди да направите дарение. Така ще можем да поддържаме връзка с вас.

Връзка с нас

За да се свържете с нас и да станете част от състезанието, може да използвате страницата ни Контакти.