ИКТ Училище

Има 10 вида хора:
такива, които разбират двоична бройна система
и такива, които не я разбират.

Членство

Каним всички, които проявяват интерес към дейността на сдружението, да го подпомогнат с дарения или с участие в дейностите му.

Тези от вас, които желаят активно да се включат в дейността на сдружението, могат да станат негови членове като попълнят заявление за членство в сдружение „ИКТ училище”.

Заявление във формат odt

Заявление във формат doc

Членството ви дава възможност активно да участвате в дейностите на “ИКТ училище”. Всеки член има един глас в общото събрание при дискутиране на провежданите обучения и разпределението на средствата. Членският внос е в размер на 30 лева годишно.

Очакваме всички, които са запазили добри спомени от годините си в Технологично училище „Електронни системи” и оценяват качеството на образованието, което са получили в училището, да се включат и подпомогнат дейността на сдружението.

Сдружението е отворено и за всеки желаещ обучението по информационни и комуникационни технологии в България да премине на по-висока работна честота…

Коментари по темата:

Stefan Adamov каза:

Здравейте!
Радвам се, че има такава инициатива и въпреки, че уча в Единбург в момента искам да се включа. Попълних формата за членуване, но не съм сигурен как тя трябва да стигне до вас :) Таа, ако може маалко информация за това.

Мерси

Коментарът е публикуван на 22 юни 2010г. в 0:53ч.

Kiril Mitov каза:

Здрасти Стефан.

Изминявам се за забавянето от много месеци, но чак в момента виждам коментара да се е показал.
Надявам се да получиш този отговор. Може да ни изпратиш формата сканирана с твой подпис на адрес info (at) ict-school (dot) org или на kmitov (at) elsys-bg (dot) org и ние ще ти отговорим.

Коментарът е публикуван на 15 ноември 2010г. в 18:36ч.